reflü ilaçları artık işe yaramıyor???

Çok
5 yıl 9 ay önce #11902 Yazan: hakan
hakan tarafından reflü ilaçları artık işe yaramıyor??? konusunda yanıtlandı

gelmiyor zaten sabah pantpas aldım 40 mg kahvaltıdan sonra 2 kaşık renni duo daha sonra bir bardak ingiliz karbonatı yine midem yangın yeri gibi....benim 2 sıkıntım var ameliyatla ilgili bulunduğum şehirde reflü testinin olmaması...2 ilaçlar artık ieş yaramıyor tam kesmiyor reflümü bu durum ameliyatta başarısız olunurmu sorusunu getiriyormu?? eğer öyleyse ben nasıl yaşarım???

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
5 yıl 9 ay önce #11903 Yazan: Oguzhan
Oguzhan tarafından reflü ilaçları artık işe yaramıyor??? konusunda yanıtlandı
Hocam bu derecede bizinm gibi reflusu olanlarin sorunlari hep ayni reflu ameliyati basarisiz olurmu yada baska yan etki olurmu bu sitede de gordum baska sitelerdede reflusu gecip baska yan etkiler yutma guclugu siskinlik baska yan etkiler olanlar var bunlar cerrahin kalitesiyle ilgi felan diyorlar fakaf ürkütucu ,ama zaten su anki durumumda urkutucu bende senin gibi dusuncelerdeyim fakat kotu durumdayim artik ameliyat olmak isitiyorum.

Çok
5 yıl 9 ay önce #11904 Yazan: hakan
aynen bende artık ameliyat olmak istiyorum çünkü bu durum dayanılmaz halde...benim merak ettiğim ilaçların işe yaramadı durumda ameliyat olup başarılı olan varmı?? keşke birileri yazsa ama burasıda pek kullanılmıyor yazan tecrübelerini paylaşan artık fazla yok

Çok
5 yıl 9 ay önce #11905 Yazan: Bahar Ev
Bahar Ev tarafından reflü ilaçları artık işe yaramıyor??? konusunda yanıtlandı
Arkadaslar ppi kullandiginiz halde yemeklerden sonra agzina eksi bir tat geldigi oluyor mu?

Çok
5 yıl 9 ay önce #11906 Yazan: hakan
zaten benim şuanda sorunum da bu ppi kullandığım halde ekşi tat yediklerimin ağza gelmesi ve midemin boğazıma yerleşmesi....işte bu durumda ppi kullanmama rağmen reflü devam edince ameliyat olursam başarı şansı düşüyormu?

Çok
5 yıl 9 ay önce #11907 Yazan: Bahar Ev
Bahar Ev tarafından reflü ilaçları artık işe yaramıyor??? konusunda yanıtlandı
Kac mg kullaniyorsunuz?

Sorumlular: sinanersinömer_eutf
Geliştiren: Kunena forum