Kimlere ameliyat öneriyoruz?

Çok
18 yıl 3 ay önce #3973 Yazan: kemal
kemal tarafından ne olcak böyle halimiz. konusunda yanıtlandı
2000 yılından itibaren proton ponpası kullandım. gaviskon kullandım. motilium tabletleri kullandım. renni ve talcid ise hadsiz hesabsız. bazen olduki bunlara ilave famodin tabletler ekstradan aldım yani 1 günde 1 pulcet ve 1 famodin aldım gaviskon günde 4 adet ardından her yemek öncesi motlium tablketler kullandım. acı nedir bilmem turşu, kahvenin tadını unuttum, sigara alkol kesinlikle yok, yag yok kızartma yok, baharat yok, kola-asit kesinlikle yasakladım kendime 10 yıldır ama hala bir türlü içimin asidini durduramadım. istanbul çapada kadir demir hocam endoskopi yaptı gastrit ve reflü + heliko olayı var bende. ben artık dayanamıyorum. bazen bogazım grip olmuşcasına yanıyo bazende ses çatallaşma oluyo bazende yemekten sonra bulantı vede bir uykusersemliği olup bayılacak gibi oluyorum. aslında sosyal hayatım falan kalmadı. zaten yaşamakda istemiyorum artık. böyle yaşamaktansa bir kere kıyarım kendime ömür boyu giderim. siz ne dersiniz benim başka ! çarem varmı aceba. zaten yokluk belimizi bükmüşken birde bu olay öldürüyor beni. emekli sandıgı ile çalışan istanbuldan bir cerrah yokmu ya yalvarıyorum.nolur yardım edin...yoksa ben kendi kendime yardım edecem.

lanet olsun reflü sana.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
18 yıl 3 hafta önce #4302 Yazan: janjanlı
janjanlı tarafından Re: Kimlere ameliyat öneriyoruz? konusunda yanıtlandı
Genç yastakiler mi ilerki yaslardakiler mi?

Çok
17 yıl 11 ay önce #4508 Yazan: hasan uyar
hasan uyar tarafından Re: Kimlere ameliyat öneriyoruz? konusunda yanıtlandı
merhaba serhat hocam ben manisa somada yaşamaktayım ve yaklaşı üç yıldır reflü hastasıyım daha önce reflü için manisada murat saruç'a başvurmuştum ama ilaç tedavisinde bi sonuç alamadım daha sonra bi kaç defa daha farklı doktorlar bana ilaç tedavisi uyguladı ama yine sonuç alamadım. hiç bi şekilde yanma veya agıza acı su gelme durumu yok ama devamlı öksürük ve gıcık var ve ben artık bundan cok rahatsız oluyorum ve günlük yaşamımı etkilemeye başladı. 1 ay önce ege üniversitesine reflü için geldim asit ölçümü yapılması gerektiğini soylediler ama sakaryada okumaktayım yaz okulundan dolayı gitmem gerektiğini soyledim 13 agustosa gün aldım ve endoskopi içinde 14 agustosa gün aldım..ben size özel olarak muayene olmak istiyorum bu ölçümler yapıldıktan sonramı gelelim yoksa öncelikle size gelip sonramı bu ölçümleri yaptıralım zamanım cok kısıtlı bana yol gösterirseniz sevinirim eger ameliyat olmam gerekiyosa olmak isterim çünkü bu hastalıktan artık kurtulmak istiyorum üniversitede okumam dolayısıyla perhiz yapamıyorum dolayısıyla ilaç tedavisi pek işe yaramıyo saygılarımla..
HASAN UYAR

Çok
17 yıl 11 ay önce #4514 Yazan: Koray Tuncer
Koray Tuncer tarafından Re: Kimlere ameliyat öneriyoruz? konusunda yanıtlandı
Sayın hasanuyar,
Serhat Bey artık bu foruma pek uğra(ya)mıyor. Bence Siz Ege Tıp Fakültesi Gastroenteroloji'den kendisine muayene randevusu alın, sonra da tetkikleri yaptırın. Belki enpedans uygulaması yapmak ister ve bu uygulama pH-metri ile birlikte yapılabilir. Hem belki önce endoskopi, sonra Ph yapmak ister. Belli mi olur?
Geçmiş olsun.

DİKKAT: Mesajlarınızda IRC modu (nbr, mrb, ii gibi) kullanmayınız.
Cümlelere büyük harfle başlayınız, noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakmaya özen gösteriniz.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.memorial.com.tr
www.drkoray.com

Çok
17 yıl 11 ay önce #4517 Yazan: janjanlı
janjanlı tarafından Re: Kimlere ameliyat öneriyoruz? konusunda yanıtlandı
Başarılı geçen operasyon sonrasında hastalığın tekrarlama olasılığı warmıdır? ömür boyu reflüden kurtulunuyormudur?

Çok
17 yıl 11 ay önce #4518 Yazan: Koray Tuncer
Koray Tuncer tarafından Re: Kimlere ameliyat öneriyoruz? konusunda yanıtlandı
Böyle bir olasılık tabii ki vardır, ama düşüktür. Bu olasılığı düşünerek opere olan birinin benim reflüm tekrarlayacak korkusuna kapılması yersizdir.
Saygılarımla.

DİKKAT: Mesajlarınızda IRC modu (nbr, mrb, ii gibi) kullanmayınız.
Cümlelere büyük harfle başlayınız, noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakmaya özen gösteriniz.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.memorial.com.tr
www.drkoray.com

Sorumlular: sinanersinömer_eutf
Geliştiren: Kunena forum