ameliyat sonrası yaşadıklarım cevap verirseni sevinirim:(

Çok
15 yıl 6 ay önce #6119 Yazan: agnes
öncelikle sayın hocam ve arkadaşlarım merhabalar diler geçmiş bayramınızı kutlarım. ben geçtiğimiz aralık ayında reflü ameliyatı oldum kapalı ameliyat yalnız 5 tane delik var biri üstte büyük delik diğerleri küçük 4 tane hemen altında büyük delik olan bölgeye dokunduğum zmn içi çiğ yara gibi acıyor,devamlı hıııkkk şeklinde midemi zorlayan hıçkırıklar insan içine çıkamaz oldum hatta bazen abartıyor nefes aldığım zaman bile hıçkırıktaN ne kdr zorlandığımı hissediyorum,çünkü nefes alıp verişimde bile ağrı yapıyor,göğsümde devamlı bir şey var eğilsem otursam kalksam göğsümdeki ağırlığı hissediyorum kurtulamıyorum,arada boğazıma kdr gelen asit oluyor yalnız önceki gibi yanma hissi olmuyor sadece boğazıma yanıyor acı su geliyor,yemekten önce çorba,su,(yemekle birlikte) herhangi bi içecek içtiğim zaman mide ağrısından duramıyorum sanki midemde bir balon var kocaman içi su dolu patlasa rahat edicem misali saatlerce kıvranıyorum ve hiçbirşey yiyemiyorum ekmek yeme ihtiyacı duyuyorum sanki toparlanacak gibi oluyor suyu çekecek midemi bastıracak hissiyle kuru ekmeğe saldırıyorum,yutkunduğum zaman bile hava yutuyorum sanki ne yaparsam yapayım hep midem şişiyor içinde bu defa içimde boş balon var hava dolu yine şişiyorum. kabızlık çekiyorum sürekli olmasada arada bir rahatsızlığıma rahatsılık katmasına neden oluyor,ve bazen su bile içtiğim de eğildiğim zaman su ağzıma kdr geliyor ama yine yanma yok ağzıma acı su geliyor ben antalyada yaşıyorum tıp fakülteisnde ameliyat oldum ve ameliyat eden doktor en iyi doktorlarından bir tanesiymiş önceden hayat zehirdi bana 14 yaşımdan beri reflü hastalığıyla uğraşıyordum ameliyat olmadan önce midemden parça aldılar mide fıtığı,yemek borusunda iltihap,ülser, mikrop herşey çıktı şu anda 21 yaşındayım bu rahatsızlıklarımın sebebi çok basit ameliyattan sonra yaşanacak şeylermi yoksa hemen doktora başvurmammı gerekiyor gerçekten merak ediyorum muhasebeciyim ve vakit darlığından deil doktora kendime bile vakit ayıramıyorum cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden ilginize çok teşekkürler....

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
15 yıl 6 ay önce #6121 Yazan: Koray Tuncer
Sayın agnes,
Burada bilinmesi gereken operasyon öncesi yakınmalarınızın şekli. Sonuçta reflü operasyou SADECE ama SADECE yemek borusundaki yanma ve ağıza acı ekşi su gelmesi gibi reflü yakınmalarını düzeltir.
Eğer operasyon öncesi şişkinlik vb hazımsızlık yakınmalarınız oluyor idiyse, operasyon sonrası bunların artması beklenen bir şeydir. Mevcut sorunlarınızı bunu da dikkate alarak değerlendirmek lazım.
Geçmiş olsun.

DİKKAT: Mesajlarınızda IRC modu (nbr, mrb, ii gibi) kullanmayınız.
Cümlelere büyük harfle başlayınız, noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakmaya özen gösteriniz.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.memorial.com.tr
www.drkoray.com

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
15 yıl 6 ay önce #6124 Yazan: agnes
cevap verdiğiniz için çok teşekkürler ama ameliyat öncesi hiç böyle şeyler yaşamadım sadece aşırı derecede yanma vardı göğüs kafesimde dvmlı sıkışma vardı kulaklarıma kdr asitin çıktığını biliyorum ama hiç çorbadan sudan dahi rahatsız olmamıştım:( yada hıçkırıktan insan içine çıkamaz hale gelmedim hep gıcık vardı boğazımda şimdi ara ara yine oluyor acaba reflülü dönemlerim yenidenmi başlıyor korkuyorum:oops:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
15 yıl 6 ay önce #6125 Yazan: engin
merhaba agnes bende ameliyat kararı aldım mümkünse msnden görüşebilirmiyiz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. sana sorularım olcak cok saol

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
15 yıl 6 ay önce #6126 Yazan: engin
siz nerde oldunuz ameliyatınızı lütfen yardım edin inanın ki cok pis bir hastalık sizde biliyosunuz ?YARDIM

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
15 yıl 6 ay önce #6127 Yazan: agnes
antalya akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde oldum ameliyat eden hocada en iyilerinden bir tanesi diye duymuştum gerçekten pis bi hastalık yapıştımı ömür boyu çekiyorsun:cry:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Sorumlular: sinanersinömer_eutf
Geliştiren: Kunena forum