Reflü operasyonu geçirenlerin son durumları

Çok
21 yıl 4 ay önce #125 Yazan: drmt6042
drmt6042 tarafından Re: Reflü operasyonu geçirenlerin son durumlar? konusunda yanıtlandı
Merhaba;
Omuz ağrısı bende olmadı, spor konusunda sanırım ağır sporlar hariç (halter falan gibi) 6 aylık bir süre sonunda yapılabilir diye biliyorum bende futbol oynamayı düşünüyorum ama bunu kontrole gittiğimde dr arkadaşlarıma sormam lazım, takılmalar 2. ayın sonunda kesinlikle geçiyor bende sadece çok büyük lokmaları fazla çiğnemeden yutmaya çalıştığım zamanlar takılmalar oluyor ki eskiden de olurdu.
Araba konusunda hiç sorun yaşamadım hatta ameliyatın 5. günü araba kullandım ve üstüne üstlük trafik cezası bile yedim. :roll: :wink:

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Konu kilitlendi.
Çok
21 yıl 4 ay önce #126 Yazan: merlin
merlin tarafından Re: Reflü operasyonu geçirenlerin son durumlar? konusunda yanıtlandı
hayir ben henuz ameliyat olmadim, olmak icin can atiyorum bu da ayri gudik bir durum..

bende ameliyat olduktan sonra egzersiz yapicam genetik olrak kolesterol sahibiyimde :) lakin ben egzersizde ivme degistirip bir tango kursuna kayit olmayi dusunuyorum, hem keyf alir, hem desarj olabilirim bu reflu illeti beni canimdan bezdirdi..

bebek konusunda ise haklisiniz (yani her halukarda o'nlarin istedigi birseyi vermek icin kucaklamak durumunda kaliyorsunuz) bende bir dolu yegene sahibim ve ozellikle 1.5 yasinda ki yegenimle oynamaya bayilirim, sanirim bu kucak konusu risk ihtiva ettigine gore ufaklikla arama resmiyeti sokucam :(
Konu kilitlendi.
Çok
21 yıl 4 ay önce #133 Yazan: drmt6042
drmt6042 tarafından Re: Reflü operasyonu geçirenlerin son durumlar? konusunda yanıtlandı
Şimdiden geçmiş olsun diyelim o halde

Konu kilitlendi.
Çok
21 yıl 4 ay önce #143 Yazan: merlin
merlin tarafından Re: Reflü operasyonu geçirenlerin son durumlar? konusunda yanıtlandı
ehe deriyi gormeden pacayi sivayan insan modeli bana deniyor herhl..
ama gene de darisi basima demekten kendimi alikoyamiyorum Dr. Muzaffer :wink:
Konu kilitlendi.
Çok
21 yıl 4 ay önce #151 Yazan: coşkun
coşkun tarafından Re: Reflü operasyonu geçirenlerin son durumlar? konusunda yanıtlandı
Reflü operasyonu geçirenlere ağır sporları hocalarımız tavsiye etmiyor. Saydıkları ağır sporlar arasında voleybol ve futbol da var. Ağır kaldırma ve zorlama nedeniyle yeniden operasyon geçirenleri biliyorum. Ama ameliyatın üzerinden 6 ay geçince 10-15 kiloluk ağırlıkların pek zararı olmuyor. Ben denedim.

Konu kilitlendi.
Çok
21 yıl 4 ay önce #154 Yazan: drmt6042
Sayın Coşkun;
Benim futbol dediğim halı sahada 1 bilemediniz 2 metre kare içinde futbolculuk oynamak; kontrole gidince Sinan hocamdan eğer izin alabilirsem oynamayı düşünüyorum yaza doğru...
Bu arada randevu alabilirsem 23 Şubatta kontrole gideceğim, kontrol sonuçlarını da buradan yazarım ama şöyle bakıyorum da çok rahatım diyebiliyorum.
Herkese geçmiş olsun.
Dr. Muzaffer TEMEL

Konu kilitlendi.
Sorumlular: sinanersinömer_eutf
Geliştiren: Kunena forum