2 kere ameliyat oldum, hala reflü belirtileri var

Çok
13 yıl 4 ay önce #9621 Yazan: ahmet
ben 12 ay oldu op olalı gıtlakta şiddeli ağrılar larenkste şiddeli ağrılar 24 saat ağızımda ekşime op sonrası ph metri yaptırdım ilaçlar hiç işe yaramıyor 2 senedir içerim sabah akşam prosek lansor neuxsim. PH METRİ an ambulatory pH sutudy was perforbed with the synectics digitrapper Mk III.an antimony pHelectrode was placed 5 cm above the upper border of the LES.acid reflüks was defined as a drop in below 4.0. the total study duration was 24 hours 0 minutes .during the sutudy the patient experienced 91 acid reflüxes.1 acid reflüxes lasted more than 5 minutes (plonged reflüxes).the fraction time of esophageal acidification ph less than 4.0.was %(59 minutes).during the supine periods 0 acid reflüxes occurred within 12 hours 2 minutes.0 acid reflüxes lasted more than 5 minutes acid reflüxes occurred during 0.0.%of the time (0 minutes)during the upright periods 91 acid reflüxes occurred within 11 hours 58 minutes 1 acid reflüxes lasted more than5 minutes .acid reflüxes occurred during 8.3.%of the time (59 minutes).distale ve paraximalde patolojik reflü toplam skor 25
05435010065 bi çağre nolur bıktım 27 yaşında dayanamıyorum artık

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
13 yıl 3 ay önce #9668 Yazan: ahmet
NASIL OLDUNUZ emili@ EGE ÜNÜVERSİTESİNE GİTTİNİZMİ BOĞAZINIZ DÜZELDİMİ BENDE SİZİN GİBİYİM AMALİYAT OLDUM GENE AYNIYIM ...OP SONRAI PH METRİ 25 ÇIKTI NOMRALİ 15 MİŞ....DİSTALE VE PARAXİMALDE PATOLOJİK REFLÜ YAZIYOR....İLAÇLAR HİÇ FAYDA SAĞLAMIYOR..PROSEK NEUXSİM LANSOR HİÇ GEÇİRMİYOR KAFAYI YİYECEM ...SİZİN DURUM NEDİR ACABA ŞUAN BEN AMALİYAT OLALI 11 AY OLDU

Çok
13 yıl 3 ay önce #9679 Yazan: junyor34
geçer işallah

Çok
9 yıl 2 hafta önce #10110 Yazan: Efruh
Efruh tarafından 2 kere ameliyat oldum, hala reflü belirtileri var konusunda yanıtlandı
Çok üzüldüm.inşallah şifanızı bulmuşsunuzdur arkadaşlar.

Güzel Allah ım şifa versin herkese inşallah :(

Şu an durumunuz nasıl?

Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır....

Sorumlular: İrfan Yorulmazfatihogut
Geliştiren: Kunena forum