yardım edin

Çok
18 yıl 7 ay önce #5185 Yazan: güpse
yardım edin, güpse tarafından oluşturuldu
merhabalar. 1,5 yaşında oğlum var. çok çok çok iştahsız. defalarca bunun için dr. gittik tahliller yapıldı demir eksikliği ve kansızlık var dendi ama az.
daha sonra vitamin şurupları falan ama iştahsızlığı hiç değişmedi. hiçbir şekilde yemek istemiyor reddediyor. tv. reklamlara dalınca biraz yiyor O KADAR. bu aralarda hergün kusuyor. biraz oyuna dalıp koşunca öksürükle çıkarıyo. bu aralar her gün 1 ya da 2 kez çıkarıyo. biraz pütürlü olunca hemen getiriyo artık psikolojim iyice bozuldu. etrafımdakilerin ise sen çok
yediriyon çocukda bir şey yok aç bırak falan gibi lafları beni çileden çıkarıyo. oğlum kilo almıyo ve 3 aydır da boyu uzamıyo. hangi dr. gideceğimi de bilmiyorum burdaki dr. düzgün bakmıyo. nesi var bilmiyorum. reflüsü mü var, boğazından mı, barsaklarından mı bilmiyorum. benim sorunumu yaşayanlar var mı yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkür ediyorum şimdiden.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
18 yıl 7 ay önce #5189 Yazan: carpediemre
carpediemre tarafından Re: yardım edin konusunda yanıtlandı
çocuk gastrosuna götürmenizde fayda var

Çok
18 yıl 7 ay önce #5194 Yazan: hyukselefe
hyukselefe tarafından Reflü ve beslenme tekniği konusunda yanıtlandı
Sayın anne,
Çoğu oranda yakınmalarınız beslenme tekniğinizin problemli olmasına bağlı olduğunu düşünüyorum. Ancak tabiki ilgili bir çocuk hekimine ihtiyacınız var. Çocuğunuz bazında değerlendirilmeli ve bir plan yapılmalı. Sorun olduğunu sanmıyorum.

Geçmiş olsun

Doç. Dr. Hasan YÜKSEL
Celal Bayar Üniversitesi, Tıp Fakültesi
Çocuk Alerji Bilim Dalı ve Solunum Birimi
www.cocukalerjiklinigi.com
cocukalerjiklinigi.blogspot.com
Cep 0 532 5487032

Sorumlular: hyukselefe
Geliştiren: Kunena forum