reflu-endeskopi

Çok
7 yıl 9 ay önce #11367 Yazan: Efruh
Efruh tarafından reflu-endeskopi konusunda yanıtlandı
Ne ilginçtir ki çok sakin bir yapı ve konuşmaya sahip olsam da burada ki yazışmalarımdan kaynaklı bir psikolojik bozukluk varmış gibi bir izlenim bırakıyor okuyan da.farkındayım

Reflüden ağladığım, yakındığım çok zor günler geçirdiğim şikayetlerimin hiç geçmeyeceği hissi doğru çaresiz hissettiğim de doğru herkes gibi fakat son beş yılda yaşadığım sağlık sorunları ve çözüme ulaştırmamdan dolayı yıprandım.herhalde başka biri olsa dayanamazdı.

Herşeye rağmen sakinliğim değişmedi ama umutsuzluğa düştüğümde oldu :(

Bu arada arkadaşlar ilaç kullanmadan önce domates yiyemezdim boğazımı yakarak geri gelirdi.ama artk ben kahvaltı da domates yiyorum artık fakat suyunu süzdürerek.

Ekmek sık yemezdim fakat Ekmeği tamamen kestiğimden beri çok iyi hissediyorum kendimi.şiddetke tavsiye ederim.

Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır....

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Çok
7 yıl 9 ay önce #11368 Yazan: freefa
freefa tarafından reflu-endeskopi konusunda yanıtlandı
Anlıyorum Zeynep. Yanlış anlaşılmak istemem. Yani sen kendin yaratıyormuşsun gibi bır izlenim bırakmak istemem. Tabiki yaşananlar zor. Ben de geçtim o dönemden. Efruh arkadaşım daha iyi bilir. Çok sıkıntılıydım. Benim direk midede yanma olmuyordu. Boğazimda yanma, boğazda düğme varmış gibi takılma hissi, diş etlerime kadar yanardi. Son zamanlarda da çok fazla öksürük yaşıyordum. Ciğerim çıkacak sanardim. Gögüs kafesim sıkışırdı. Ameliyat oldum 1bucuk sene önce. Ameliyattan önce acaba geçer mi biter mi çok kafama takıyordum. Özellikle ağızda yanma çok bunaltmisti beni. Ameliyattan sonra bı dönem daha yaşadım.

Çok
7 yıl 9 ay önce #11369 Yazan: freefa
Sonra da boş yere ameliyat oldum demeye başladım. 6 ayım zehir oldu. Tekrar endoskopiler ve farklı testler yaptırdım. Hepsi normaldi. Gastroloji doktorum psikiyatriye yönlendirdi. İlaç kullanmaya başladım ve inan çok farketti. Allah'a şükür iyiyim. Bu yüzden sana ısrarla git diyorum Zeynep. Ama senin sorduğun soruya tabi Koray hocam daha bilinçli cevap verecektir. Umarım iyi olursun.

Çok
7 yıl 9 ay önce #11370 Yazan: Efruh
Efruh tarafından reflu-endeskopi konusunda yanıtlandı
Frefa arkadaşımıza katılıyorum.
Dikkate almanı öneririm zeynep.

Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır....

Çok
7 yıl 9 ay önce #11371 Yazan: zeynep
zeynep tarafından reflu-endeskopi konusunda yanıtlandı
Bişey daha sorabikirmiym reflü halsizlik yaparmış bnde halszlik yapior ve gözümden yaş getryor konuşurken de bazen açım oluyor sizlerde de bunlar varmi

Çok
7 yıl 9 ay önce #11372 Yazan: freefa
Reflünun kendisi halsizlik yapar mı pek sanmıyorum aslında ama eğer mide ilacı kullanıyosan belki onlar sende bı yan etki yapıyordur. Vitamin eksikliği yapabiliyor bildiğim kadarıyla mide ilaçları bı sure kullanınca. Doktora danışı istersen Zeynep. Ben yaşamadım şahsen

Sorumlular: sinanersinömer_eutf
Geliştiren: Kunena forum